Физически сблъсък между депутати в Народното събрание след декларация на Възраждане.

...
Физически сблъсък между депутати в Народното събрание след декларация на Възраждане.
Коментари Харесай

Физически сблъсък между депутати от „Възраждане“ и ПП-ДБ

Физически конфликт сред депутати в Народното събрание след декларация на „ Възраждане ”. Народните представители се замеряха с топчета хартия. Размениха се и остри реплики сред членове на ПП-ДБ и партията на Костадин Костадинов. Част от депутатите се струпаха към парламентарната естрада.  Председателят на Народното събрание Росен Желязов даде 10 минути отмора, до момента в който се успокои напрежението.

„ Ненормално и неправилно е такова държание. Явор Божанков беше самичък, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, след това и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща “, сподели Манол Пейков от „ Демократична България “.

Депутатите решиха да прегледат на следващия ден на второ гласоподаване измененията в Закона за правосъдната власт, импортирани от Министерския съвет, който съгласно програмата беше първа точка за през днешния ден. В дневния ред е записан план на решение, с което Министерският съвет се задължава да изготви отчет по отношение на осъществяване на решение на Народното събрание  от 12 януари,  според което държавното управление би трябвало да промени Плана за възобновяване и резистентност в част „ енергетика “. Вносители на плана са депутатите от „ Възраждане “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР